N

Professioneel gerefurbished

N
Standaard garantie!
N

Fractie van de nieuwprijs

N

Onderhoudscontract verkrijgbaar

Ricoh SP4210

  • Professioneel gerefurbished
  • Volledig technische controle van hardware
  • De laagste prijs garantie
  • Onbezorgd genieten door standaard garantie
  • Gegarandeerd goed werkende printer

Huren vanaf

€5

p. mnd.

Kopen

€199

Vragen of advies? Bel gratis 0164 780 087

Product informatie

De Ricoh SP4520 printer. Refurbished printer die afdrukt met een kwaliteit van 1200×1200 en een snelheid van 42 afdrukken per minuut. Dit is een zwart-wit printer en kan formaten tot en met A4 afdrukken. Daarnaast is deze machine zeer voordelig in de verbruiksartikelen zoals toners! Eenvoudig bedienbaar vanaf uw mobiele telefoon of tablet!

Deze modern ogende kleuren multifunctional is door onze Ricoh specialisten gereviseerd. Dat houdt in dat de machine volledig uit elkaar is gehaald en op alle slijtage plekken is gecontroleerd, en waar nodig onderdelen zijn vervangen. Daarnaast is de gehele machine van binnen en buiten schoongemaakt. Hierdoor lijkt de machine net als nieuw. Alleen het prijskaartje zou nog kunnen verklappen dat het om een Refurbished machine gaat!

Doordat wij vele machines per dag reviseren en dit grondig doen zijn wij overtuigt van de kwaliteit de we leveren. Hierdoor kunnen we standaard 3 maanden garantie bieden op elke machine! Daarnaast kunt u ervoor kiezen het onderhoud en de toners door ons te laten verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Gewicht45 kg
Afmetingen51.0 × 58.8 × 50.5 cm
Afdruksnelheid p/m

42

Documentfeeder

Nee

Finisher

Nee

Formaat

A4

Kleur

Zwart-wit

Papierlades

1, 2

Printen / scannen

Printen

Resolutie

1200 x 1200 dpi

Koop of huur

Kopen, Vanaf €5,-