N

Professioneel gerefurbished

N
Standaard garantie!
N

Fractie van de nieuwprijs

N

Onderhoudscontract verkrijgbaar

Refurbished door Tweedehands-Kopieermachines.nl

Kwaliteit staat voorop

Onze machines worden bij binnenkomst uitvoerig geïnspecteerd. Alleen de beste machines gebruiken wij om in te zetten als refurbished machine. We selecteren dan op tellerstand en aan de hand van het onderhoudsverleden van de machine.

 

Daarna krijgt de machine een volledige make-over. We halen de machine helemaal uit elkaar en maken alle onderdelen grondig schoon. We vervangen de bewegende onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage en inspecteren en vervangen eventueel andere onderdelen.

 

Uiteindelijk zetten we de machine weer in elkaar en wordt deze gereset en opnieuw gekalibreerd. Doordat wij dit zo grondig aanpakken zijn de machines weer als nieuw!

Over ons

Wie wij zijn

Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met het reviseren van jong gebruikte printers en kopieermachines, doordat wij een klein team van ervaren monteurs en verkopers hebben kunnen we u zo goed mogelijk helpen en adviseren.

Dit doen we

tweedehands-kopieermachines.nl is de specialist op het gebied van gebruikte kantoor apparatuur! Door het reviseren van jong gebruikte printers en multifunctionals willen wij een moderne professionele multifunctional voor elk budget beschikbaar maken.

Daarnaast zijn we ook Kyocera en Riso Dealer, daarom kunnen we naast de refurbished machines ook nieuwe Kyocera en Riso machines aanbieden.

 

Contact

Mocht u vragen hebben over een machine dat kunt u ons altijd bereiken op 06-42457859 of via [email protected].