N

Professioneel gerefurbished

N
Standaard garantie!
N

Fractie van de nieuwprijs

N

Onderhoudscontract verkrijgbaar

Onderhoud

CAREpackage

Wij beschikken over een grote voorraad nieuwe en refurbished supplies waardoor wij in staat zijn uw all in one printer veel goedkoper te onderhouden dan andere bedrijven.

 

Onderhoud 1 printer outlet care package

 

Onze specialiteiten liggen bij onderhoud van de merken Ricoh, Kyocera en Konica Minolta maar ook voor andere merken kunt u bij ons advies inwinnen of een reparatie aanvragen. Bel voor het maken van een afspraak 085 – 06 07 918 of mail met duidelijke omschrijving van de storing en met vermelding van typenummer en merk van de printer naar [email protected]

 

Wat houdt het Carepackage in?

Natuurlijk laten we onze machines niet zomaar gaan. We willen indien gewenst, graag de zorg voor uw machine blijven dragen. Daarom hebben wij het Carepackage ontwikkeld, een service die in ál het toekomstige onderhoud van uw nieuwe of gebruikte machine voorziet, en daarnaast ook voor de supplies zoals toners en onderdelen, zorgt.

Hoe werkt het?

Mocht u bij ons een machine aanschaffen dan zullen wij u altijd het Carepackage aanbieden. Het is een onderhoudscontract dat u voor een bepaalde periode afsluit, het onderhoudspakket kost niet, u betaald alleen een klein bedrag per afdruk! We facturen altijd per kwartaal achteraf, mocht het een keer voorkomen dat u een kwartaal minder of bijna niets heeft afgedrukt dan zit u niet aan hoge kosten vast omdat wij een minimaal minimum volume hanteren!

Wat kost het?

U betaalt per afdruk, er wordt onderscheid gemaakt tussen kleuren en zwart-wit afdrukken. Omdat de onderhoudskosten per machine verschillen worden de prijzen ook per machine berekend. Mocht u meer vragen hebben over het Carepackage dan kunt u altijd bellen met 085 – 06 07 918 of mailen naar [email protected]

Over ons

Wie wij zijn

Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met het reviseren van jong gebruikte printers en kopieermachines, doordat wij een klein team van ervaren monteurs en verkopers hebben kunnen we u zo goed mogelijk helpen en adviseren.

Dit doen we

Tweedehands-kopieermachines.nl is de specialist op het gebied van gebruikte kantoor apparatuur! Door het reviseren van jong gebruikte printers en multifunctionals willen wij een moderne professionele multifunctional voor elk budget beschikbaar maken.

Daarnaast zijn we ook Kyocera en Riso Dealer, daarom kunnen we naast de refurbished machines ook nieuwe Kyocera en Riso machines aanbieden.

Contact

Mocht u vragen hebben over een machine dat kunt u ons altijd bereiken op 085 – 06 07 918 of via [email protected].