Tweedehands-
kopieermachines

Printer onderhoud

Onze specialiteiten liggen bij onderhoud van Ricoh, Konica Minolta en Kyocera, maar ook voor andere merken kunt u bij ons advies inwinnen of een reparatie aanvragen. Bel voor het maken van een afspraak 0164-780 087 of mail met duidelijke omschrijving van de storing, merk en typenummer naar [email protected] naar [email protected]

All-in service abonnement 

Natuurlijk laten we onze machines niet zomaar gaan. We willen, indien gewenst, graag de zorg voor uw machine blijven dragen. Daarom hebben wij de mogelijkheid voor een All-in service abonnement, een service die in al het toekomstige onderhoud van uw nieuwe of gebruikte machine voorziet en daarnaast ook voor de supplies zoals toners en onderdelen zorgt.

Hoe werkt het? 

Mocht u bij ons een machine aanschaffen dan zullen wij u altijd een All-in service abonnement aanbieden. Het is een abonnement dat u voor een bepaalde periode afsluit. U betaalt een vast bedrag per maand inclusief een op uw wensen afgestemd minimum aantal kleur en zwart/wit afdrukken. Per kwartaal wordt m.b.v. onze printertool achteraf het verbruik bekeken en bij meerverbruik gefactureerd, zo betaalt u wat u werkelijk heeft verbruikt.

Mocht u meer vragen hebben over het All-in service abonnement dan kunt u bellen met 0164-780 087 of mailen naar [email protected].