Tweedehands-
kopieermachines

Veelgestelde vragen

Onze producten

Jazeker, doordat onze specialisten de machines volledig nakijken en eventuele defecten repareren kunnen wij machines aanbieden die 100% in orde zijn. Hierdoor kunnen wij op jong-gebruikte machines 3 maanden garantie geven.

De meeste kopieermachines komen uit de lease. Veel machines zijn te veel gebruikt om nog verder te verkopen en vinden een nieuw leven in de export. Echter halen wij de ‘pareltjes’ eruit die nog zo goed als nieuw zijn, dit zijn de machines die worden aangeboden op tweedehands-kopieermachines.nl.

Afleverkosten binnen Nederland bedragen €150,-. Omdat de kopieermachines zeer gevoelig zijn voor transport doen wij dit altijd zelf. Hierdoor kunnen we garanderen dat de machine in top conditie bij u aankomt. Mocht u de machine zelf willen komen ophalen dan is dat ook mogelijk.

Tweedehands-kopieermachines.nl verkoopt jong-gebruikte en nieuwe kopieermachines. Voor jong-gebruikte kopieermachines betekent dit dat de machines deskundig nagekeken zijn. Hierdoor kunnen wij 3 maanden garantie geven op de machines.dit 

Mijn bestellingen

Natuurlijk. Wettelijk gezien heb je een herroepingsrecht van 14 dagen. Binnen die 14 dagen kun je je aankoop retourneren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Verzendkosten voor retournering zijn voor uw eigen rekening.