N

Professioneel gerefurbished

N
Standaard garantie!
N

Fractie van de nieuwprijs

N

Onderhoudscontract verkrijgbaar

Veelgestelde vragen

F.A.Q & Contact-informatie

Onze producten

Krijg ik garantie op de refurbished machines?

Jazeker, doordat onze specialisten de machines volledig nakijken en eventuele defecten repareren kunnen wij machines aanbieden die 100% in orde zijn. Hierdoor kunnen wij op refurbished machines 3 maanden garantie geven en op REBUILD machines zelfs 6 maanden!

Waar komen de machines vandaan?

De meeste kopieermachines komen uit de lease. Veel machines zijn te veel gebruikt om nog verder te verkopen en vinden een nieuw leven in de export. Echter halen wij de ‘pareltjes’ eruit die nog zo goed als nieuw zijn, dit zijn de machines die worden aangeboden op tweedehands-kopieermachines.nl.

Wat is het verschil tussen refurbished en REBUILD?

Onze REBUILD machines zijn volledig opnieuw opgebouwd, dit houdt in dat de machines helemaal uit elkaar zijn gehaald, gereinigd en daarna helemaal is voorzien van nieuwe onderdelen! Zo is de machine eigenlijk weer net als nieuw!

Refurbished machines zijn eveneens volledig nagekeken. Echter zijn niet alle onderdelen nieuw. We zorgen er natuurlijk wel voor dat de onderdelen allemaal nog ruimvoldoende levensduur hebben.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €150,-. Omdat de kopieermachines zeer gevoelig zijn voor transport doen wij dit altijd zelf. Hierdoor kunnen we garanderen dat de machine in top conditie bij u aankomt. Mocht u de machine zelf willen komen ophalen dan is dat ook mogelijk.

Wat voor producten verkoopt tweedehands-kopieermachines.nl?

tweedehands-kopieermachines.nl verkoopt gerefurbishede kopieermachines. Dit betekent dat de machines 100% in orde zijn. Hierdoor kunnen wij ook wel 3 tot 6 maanden garantie geven op de machines!

Mijn bestellingen

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons op de website met iDeal betalen, of pinnen bij afhalen. Daarnaast kunnen wij op machines boven de €1000,- een lease, huur of huurkoop regeling afsluiten. Bent u hierin geïntresseerd? Neem dan contact met ons op!

Krijg ik een factuur?

Ja, zodra u een bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een factuur!

Kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?

Natuurlijk. Wettelijk gezien heb je een herroepingsrecht van 14 dagen. Binnen die 14 dagen kun je je aankoop retourneren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Verzendkosten voor retournering zijn voor uw eigen rekening.

Mijn account

Hoe kan ik mijn vorige bestellingen bekijken?
Het inzien van vorige bestellingen kan via de volgende link mijn account

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10:00 – 18:00
Weekend: Gesloten

Contact

Telefoon: 0164 780 087

Mail: [email protected]